Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на халоген / крушка на халогена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз махам пластмасовата решетка на халогена. Горе е на 2 винта, долу на щипка. Трябва да се внимава със щипката. като се махне капака има 4 винта на самия халоген. Развиват се, халогена излиза и си сменяш крушката. На канала трябва да махаш кората под двигател. А там винтчетата са доста повече
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Здравейте колеги искам да си сменя кру6ката ана халогена някои да помогне как да сваля пластмасовата лаисна имма опасения че ще я счупя ако напъна о6те малко
      Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
      Andrey Georgiev

Comment

След като развиеш винтовете отгоре от страни блидо до шипката мушкаш една отверка и напъваш на пред. Трябва да илзезе. Шипката е с лек наклон на горе. Трябва под нея да напъваш.

Comment

колега не виждам да има винтове на пластмасата първо тя е проблема натам мисля няма да имам проблем, самата пластмаса ми е трудна и то с огледа на това да не я счупа

като напъна с отвертката и гледам 4е поддава и халогена
          Last edited by abgeorgiev; d.m.y г., 13:36.
          Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
          Andrey Georgiev

Comment

Оххх чакай. Ти защо пишеш в 156 раздела като не си със 156? Подведох се.

Comment

Първоначално публикувано от abgeorgiev Покажи съобщение
              Здравейте колеги искам да си сменя кру6ката ана халогена някои да помогне как да сваля пластмасовата лаисна имма опасения че ще я счупя ако напъна о6те малко
              Пластмасовата лайстна в горната си част има един процеп, разгледай го подробно. Там пъхаш една отверка, мисля че нагоре буташ, за да освободиш чопчето, което държи лайстната от горната и страна. След това като изкараш лайстната отгоре трябва леко да надигнеш халогена нагоре, за да освободиш чоповете от долната страна. Съжалявам, че колата не е при мен, за да ти обясня по-точно, но с малко находчивост ще го свалиш.
              146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

много благодаря колега оправих се с лайсната сега проблема е че от 2 комплекта 6естограми няма то4но този размер за да го развия
                Alfa 146 1.4 Boxer 90hp
                Andrey Georgiev

Comment

Working...
                X